joi, 11 august 2011

Arta machiajului semipermanent











                       Pigmentarea este o tehnica de machiaj semipermanent inovatoare, unica in lume, o metoda de dermografie, de colorare a pielii cu pigmenţi naturali, care se introduc in straturile superioare ale epidermei (fara a atinge straturile vascularizate) si care raman in piele o perioda determinata.

                           Pigmentarea este considerata semipermanenta deoarece ramane fixata in primele straturi ale epidermei pana la reinnoirea naturala a pielii, respectiv intre 3-5 ani, dupa care se elimina uniform pana la disparitia completa.Se utilizeaza doar pigmenti 100% naturali,testati dermatologic si alergologic,care nu contin oxid de zinc sau de fier (deci nu isi modifica nuanta in timp).Folosim ustensile sterile si consumabile de unica folosinta (se desigileaza in fata clientei) iar echipamentele sunt pastrate in cele mai stricte norme de igiena.


                           Pigmenatrea este ideala pentru persoanele care:
*au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje;
*nu au timp sau nu au rabdare sa se machieze;
*isi doresc sa arate bine tot timpul zilei;
*au nevoie de reconstructii sau redefiniri.


                           Machiajul semipermanent poate fi utilizat pentru diverse parti ale fetei: conturul corector al buzelor, corectarea si reconstructia arcadei sprancenelor. Machiajul semipermanent poate inlocui chiar si eye-liner-ul pe care il utilizati pentru zona ochilor.ContraindicatiiClientii trebuie sa aiba peste 18 ani. Mai mult, trebuie sa nu sufere de hemofilie, epilepsie, boli de inima, boli transmisibile, diabet zaharat, afectiuni dermatologice, SIDA sau clientele nu fie insarcinate.


                          Pentru reinnoirea intensitatii si stralucirii culorii, se poate efectua si o sedinta de mentinere la 12 sau 18 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu