sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Tehnici de machiaje semipermanente

Machiajul semipermanent a devenit aliatul de incredere a numeroase femei din Romania si din lume si a ajuns usor, usor, sa faca parte din ritualul de infrumusetare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent au ca principal scop acela de a pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale, de a crea armonie in arhitectura chipului, de corecta subtil mici imperfectiuni si de a pune in lumina calitatile unice ale fiecarui chip. Pe langa estetica, durata lunga de viata a acestuia este un alt motiv pentru care poti opta pentru aceasta procedura de infrumusetare.
Tehnica de reconstrucție a sprâncenelor „fir cu fir” este cel mai pretențios tip de machiaj semipermanent, presupunând implantarea culorii în piele sub forma unor fire de păr, astfel încât să se creeze iluzia optică a unor sprâncene mai dese și, după caz, redefinirea, corecția lor.
Tehnica softpowder (pudrat) este un joc al culorilor, deoarece este un machiaj cu ajutorul caruia se realizeaza micropigmentarea spranceanei in degradeuri subtile al mai multor nuante. Astfel se urmareste sa se creeze aspectul de spranceana machiata (cel asemanator cu aplicarea fardului de sprancene), creand totodata forma ideala si obtinand in cele din urma, un aspect natural, perfect armonios cu intreg chipul. Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprancene cu cel mai natural aspect, reusind sa ofere rezultate aproape insesizabile pentru cei din jur.
Tehnica microblading presupune desenarea sprancenelor fir cu fir, firele de par desenate putand fi chiar mai subtiri decat cele naturale, astfel incat rezultatul sa fie unul natural, fidel si estetic.Ca si procedura, se introduce pigment in stratul superior al dermului, printr-o lama foarte fina, atasata la un « stilou ». Prin aceasta metoda se pot monta in sprânceană linii extrem de fine, asemenea celor naturale si uneori rezultatul poate fi confundat cu o sprânceană absolut naturală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu